Hond(en) mee op vakantie

Casa del paso is een echt paradijs voor honden!

De honden kunnen vrij in de natuur rond rennen, ze zijn welkom in de houten Cabins en worden vriendje met de twee reeds aanwezige honden, Chicy en Blaffie, twee zeer vriendelijke maar zeer goede waakhonden!

Zij zorgen ervoor dat er geen ongewenste indringers zoals bijvoorbeeld wilde zwijnen en vossen op het terrein komen.

Maar bovenal zijn ze een geweldig gezelschap als u in de omgeving wandelt, indien gewenst uiteraard, en ze helpen u altijd de weg naar Casa del Paso terug te vinden!Algar watervallen,zwemmen, Houten Chalet vakantieverhuur, vakantiehuis, in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Watervallen van Algar
Houten Chalet vakantieverhuur, vakantiehuis, in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Thai Cabin
Vegetarian food
Vegetarische maaltijden op verzoek
Yoga, Yin Yoga, spiritueel, spiritualilteit, meditatie op vakantie in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Chandini Yoga
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://pluginstalk.com/?fp=wQVWJTD6iLHOSogYS%2FpVTr2jMemdu38%2FXDaUXknjRv1p6bm2qZATFej%2B%2FaIZJ4xbZgzl8uqhbkLvc2e2lx26kQ%3D%3D&prvtof=J6BDgT5DtpeBLBE6A4aD%2BI30ijVbATGmXyVhrgJDxl0%3D&poru=%2BFMZRN0kbuQvRycJonRlpN4Eg3mJDtDy5LDR%2BR0jKpTj%2FqbvthX4hhh5ZafGwjweCH6zfIpgeDNeaPdfsVU5JAXql%2BSu%2BEIHpVqM79pumjg%3D&">Click here to proceed</a>. </body>