Vegetarische maaltijden op verzoek

Vegetarian food

Op verzoek bereid ik speciaal voor u een heerlijke vegetarische maaltijd welke geheel is bereid voor wat het lichaam nodig heeft en geeft u wellicht hernieuwde inspiratie voor een gezonde levensstijl. Het speciaal bereidde eten heeft een positieve effect op een gezond gewicht en vitaliteit in uw lichaam. Het niet eten van dierlijke proteïne heeft een zeer goed effect op de spijsvertering en lichamelijke energie! U merkt de voordelen van vegetarische proteïne direct.

Ook kunt u ervaren hoe verschillende alternatieve melk producten uw gezondheid verbeteren. En natuurlijk: suiker substituten, want suiker is zeer verslavend en slecht voor uw gezondheid!

U zult hier puur natuur ervaren zowel de omgeving als het eten. U kunt zelf ervaren hoe gezond te koken, te combineren, het effect op de spijsvertering en het bereiken van een hoge kwaliteit energie en vitaliteit!

De combinatie van gezonde voedsel, natuurlijke omgeving en hier en daar wat fysieke activiteiten zoals bijvoorbeeld Yoga, trekking of zwemmen, zullen een enorme boost geven voor uw gezondheid en zal u zich na u vakantie echt weer als herboren voelen!

Conny

 

 

 

 

.super uitzicht Algar Vallei Middellandse zee vanuit houten chalet op vakantie in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Omgeving Casa del Paso
Houten Chalet vakantieverhuur, vakantiehuis, in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Swiss Cabin
Algar watervallen,zwemmen, Houten Chalet vakantieverhuur, vakantiehuis, in Casa del Paso, Bolulla, Algar Watervallen,Kasteel van Guadalest, Altea, Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Watervallen van Algar
dogs on holiday
Hond(en) mee op vakantie